Skip to main content

100% onze werkwijze

Pas het begin

Hier gaan wij jullie meenemen in onze werkwijze. We hebben ervoor gekozen om alleen met een nieuw product te komen als we daar voor 100% procent achter kunnen staan. En geloof ons, dat kost veel tijd omdat we heel veel samenstellingen willen uitproberen.

Om de Homburger (is onze hamburger) qua kwaliteit te krijgen waar het nu is zijn we ongeveer 6 maanden bezig geweest. We hebben andere Vegan burgers uitgeprobeerd, geproefd en onderzocht. Onze missie was en is om een Vegan burger te maken die qua structuur, smaak en uiterlijk niet van een vleeshamburger te onderscheiden is.

Ontwikkeltijd
6 maanden
Beoordeling
Maximaal aantal sterren
Simple Tasty Recipes

Het oordeel

Toen we eenmaal zover waren hebben we aan diverse professionals waaronder ook echte vegetariërs gevraagd of zij dit voor ons wilde proeven. Inmiddels hebben op deze manier al ruim meer dan 100 mensen de Homburger getest en geproefd. Op de barbecue maar ook in de pan. En we durven zonder blikken of blozen te zeggen dat niemand negatief was. Sterker nog eigenlijk was iedereen super enthousiast.

Dit heeft ons doen besluiten om de Homburger direct te gaan produceren en niet eerst een groter assortiment af te wachten.

Via deze website, maar ook via social media houden we je op de hoogte wanneer er weer een nieuwe Vegan vleestopper aan het assortiment wordt toegevoegd.


Lekkerst

De Homburger is perfect voor op de barbecue

Homburgers zijn het lekkerst als je ze op een middel hete BBQ grilt. Begin met de gaatjes-kant naar onder. Zo trekt de warmte direct in de Homburger. Grill hem 5 minuten op die kant en dan 5 min op de andere zijde.

Leg de Homburger daarna indirect (naast het vuur) om hem goed te verhitten tot de kern van de burger ongeveer 50 graden is.

Eet smakelijk

  • BBQ 2 x 5m.

  • 50 °C

  • Smakelijk


Spreekt voor zich