Skip to main content
Wie zijn de 'Homburgers'?

Even voorstellen

Wij, Jip Homburg en Luuc Homburg, zijn de gezichten achter Homburg Food. Als vierde generatie gaan wij opnieuw verder waar onze overgroot opa en opa het hebben achtergelaten.

Het nieuwe "Homburg", ooit groot geworden in de vleesindustrie, wil helpen met het anders denken over de noodzaak van het eten van vlees.

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen, na het proeven van onze producten, gaat inzien dat Vegan vleesvervangers ook heel lekker en goed kunnen zijn.

Laat jij je door ons verassen en overtuigen? Volg ons dan op deze reis!

Beste kwaliteit &
100% vegan

Op een eerlijke en vooral ‘smakelijke’ manier de vleesconsumptie verminderen.

Authentic Tradition

Handwerk + Passie + Geduld

Our Philosophy

Hallo ik ben Jip

Productontwikkelaar bij Homburg Food en al mijn hele leven werkzaam in de keuken.

Als kleinzoon van Kees Homburg is het geen verassing dat ook ik van lekker eten houd. Graag wil ik het stigma doorbreken dat veganistische en vegetarische vleesvervangers niet lekker zijn.

Mijn passie is dan ook om op zoek te gaan en te experimenteren met allerlei soorten kruiden en specerijen om zo een mooi smaakvol product op tafel te zetten. 
Het creëren en op smaak brengen van eten is iets waar ik me altijd mee heb beziggehouden.

Om nu dan iets te maken waar nog meer mensen van kunnen genieten is voor mij het mooiste wat er is.

Hallo ik ben Luuc

En ook ik stel me graag even voor.
Ik ben inmiddels alweer een paar jaar actief op het gebied van marketing en verkoop. In mijn huidige activiteit heb ik veel te maken met leveranciers van ‘Food’. Alle aspecten van inkoop tot opslag tot verkoop en marketing komen daar voorbij.

Tevens heb ik een passie voor gezond en lekker eten en leven. Samen met mijn broer Jip vonden we de kwaliteit van de meeste vegetarische vleesproducten niet echt geweldig. Daardoor ontstond het plan om het maar eens zelf te gaan proberen.

Dankzij de enorme inzet van Jip zijn we daar met onze hamburger de ‘Homburger’ in geslaagd. Ik ga ervoor zorgen dat het binnenkort in de schappen komt te liggen.

Vervolgens willen we nog veel meer vegetarische producten kunnen aanbieden. Het lijkt ons geweldig als we in de voetsporen van mijn opa en overgrootvader kunnen treden, maar dan vegetarisch!